A rendőrség beidézte a Magyar Kétfarkú Kutya Párttól azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették

Felcsúton, a magyar miniszterelnök otthonában furcsa kettősség tapasztalható:

  • Orbán Viktor háza mellett milliárdos stadion áll, és az elmúlt években hatalmas sportkomplexum meg kisvasút épült a településen.
  • Eközben a városi infrastruktúra leromlott: a járdák és utak görbék, kátyúsak, buszmegálló pedig alig van a faluban, így az adófizetők kénytelenek a repedt betonon vagy a saras árokparton várni a buszt.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt augusztusban erre próbálta felhívni a figyelmet, amikor önerőből elkészített egy fedett buszmegállót Felcsúton, a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához.

Így nézett ki előtte:

Buszmegálló fedett építmény nélkülFotó: Google Maps

Így nézett ki utána:

Fotó: MKKP/Facebook

Csakhogy a Fejér megyei kormányhivatal Bicskei járási Hivatala levelet küldött a kutyapártnak arról, hogy el kell bontani a buszmegállót, mert engedély nélkül építették, és az elbontásra 3 napot kapnak. Ha ezt nem teszik meg, a hivatal a saját költségén bontja el az objektumot.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt most közölte, hogy a „tulajdonosi hozzájárulás nélküli építés szabálysértés elkövetése” miatt elkezdték beidézni a rendőrségre azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették.

Felcsút egyébként korábban arra is felszólította a Kutyapártot, hogy állítsa helyre a betömött kátyúk eredeti állapotát.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.