A rendőrség beidézte a Magyar Kétfarkú Kutya Párttól azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették

bűnügy
2018 augusztus 29., 11:22
comments 404

Felcsúton, a magyar miniszterelnök otthonában furcsa kettősség tapasztalható:

  • Orbán Viktor háza mellett milliárdos stadion áll, és az elmúlt években hatalmas sportkomplexum meg kisvasút épült a településen.
  • Eközben a városi infrastruktúra leromlott: a járdák és utak görbék, kátyúsak, buszmegálló pedig alig van a faluban, így az adófizetők kénytelenek a repedt betonon vagy a saras árokparton várni a buszt.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt augusztusban erre próbálta felhívni a figyelmet, amikor önerőből elkészített egy fedett buszmegállót Felcsúton, a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához.

Így nézett ki előtte:

photo_camera Buszmegálló fedett építmény nélkül Fotó: Google Maps

Így nézett ki utána:

photo_camera Fotó: MKKP/Facebook

Csakhogy a Fejér megyei kormányhivatal Bicskei járási Hivatala levelet küldött a kutyapártnak arról, hogy el kell bontani a buszmegállót, mert engedély nélkül építették, és az elbontásra 3 napot kapnak. Ha ezt nem teszik meg, a hivatal a saját költségén bontja el az objektumot.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt most közölte, hogy a „tulajdonosi hozzájárulás nélküli építés szabálysértés elkövetése” miatt elkezdték beidézni a rendőrségre azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették.

Felcsút egyébként korábban arra is felszólította a Kutyapártot, hogy állítsa helyre a betömött kátyúk eredeti állapotát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt