A rendőrség beidézte a Magyar Kétfarkú Kutya Párttól azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették

bűnügy
2018 augusztus 29., 11:22
comments 404

Felcsúton, a magyar miniszterelnök otthonában furcsa kettősség tapasztalható:

  • Orbán Viktor háza mellett milliárdos stadion áll, és az elmúlt években hatalmas sportkomplexum meg kisvasút épült a településen.
  • Eközben a városi infrastruktúra leromlott: a járdák és utak görbék, kátyúsak, buszmegálló pedig alig van a faluban, így az adófizetők kénytelenek a repedt betonon vagy a saras árokparton várni a buszt.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt augusztusban erre próbálta felhívni a figyelmet, amikor önerőből elkészített egy fedett buszmegállót Felcsúton, a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához.

Így nézett ki előtte:

Buszmegálló fedett építmény nélkül
photo_camera Buszmegálló fedett építmény nélkül Fotó: Google Maps

Így nézett ki utána:

Az MKKP buszmegállója, még eredeti helyén, Felcsúton. Onnan el kellett bontaniuk. Szombathelyen építették újra, de most az önkormányzat is oda akar építeni egy megállót, ahova amúgy három évtizedig senkinek se jutott eszébe ilyesmi.
photo_camera Fotó: MKKP/Facebook

Csakhogy a Fejér megyei kormányhivatal Bicskei járási Hivatala levelet küldött a kutyapártnak arról, hogy el kell bontani a buszmegállót, mert engedély nélkül építették, és az elbontásra 3 napot kapnak. Ha ezt nem teszik meg, a hivatal a saját költségén bontja el az objektumot.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt most közölte, hogy a „tulajdonosi hozzájárulás nélküli építés szabálysértés elkövetése” miatt elkezdték beidézni a rendőrségre azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették.

link Forrás

Felcsút egyébként korábban arra is felszólította a Kutyapártot, hogy állítsa helyre a betömött kátyúk eredeti állapotát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.