Vecernji List: Az Interpol pénzügyi garanciát kért a horvát államtól Hernádi Zsolt körözéséért

A Vecernji List című horvát lap arról ír, hogy a horvát államnak nem volt egyszerű elérnie, hogy az Interpol másodszor is köröztesse Hernádi Zsoltot, a Mol elnök-vezérigazgatóját.

A lap információja szerint ezt csak úgy sikerült elintézni, hogy a horvát állam megígérte az Interpolnak, hogy kifizetik a szervezet perköltségét, ha Hernádi beperelné őket a körözésért. 

A horvát állam feljelentése szerint Hernádi Zsolt kenőpénzt fizetett Ivo Sanader volt horvát miniszterelnöknek, hogy a Mol kapja meg az INA horvát energetikai cég menedzsment jogait, miután a Mol megvette a cég 49 százalékát. Hernádi és Sanader is koholmánynak tekintik a vádat. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.