Orbánt várják hívei

Orbán Viktor fél négy után mondja el az ünnepi kampánybeszédét.

Ahogy tavaly, úgy a miniszterelnök várhatóan idén is nagyokat mond majd a Terror Háza Múzeum előtt, ahol Schmidt Mária kormánybiztos a házigazda, és ő is mondja a felvezető beszédet.

Fotó: botost/444.hu
A színpad mögött Rogán Antal és Schmidt Mária várja a megfelelő pillanatot.Fotó: botost/444.hu
A kép közepén Rogán Antal miniszter és Rogán Cecília futóFotó: botost/444.hu
Fotó: botost/444.hu
Orbán egyik híve DEFENDER OF EUROPE pólóbanFotó: botost/444.hu
Fotó: botost/444.hu

Tessely Zoltán fideszes képviselő az ünnepi viseletek hagyományos divatjának fittyet hányva nagyon rákészült a rossz időre:

Fotó: botost/444.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.