Mostantól az ATV-nek is Habony Árpád hitelezője szállítja a reklámokat

Mostantól a Habony Árpád hitelezőjeként ismertté vált Tombor András hirdetésszervező cége, az Atmedia értékesíti az ATV televíziós és online reklámfelületeit. Tomborék korábban a TV2-vel is hasonló megállapodást kötöttek. Egyébként az Atmediának a Status MPE Magántőke Alapon keresztül Mészáros Lőrinc az egyik tulajdonosa.

Németh Szilárd (nem a fideszes birkózó), az ATV vezérigazgatója a 24.hu kérdésére elmondta, hogy a televízió az utóbbi időben mind fontosabb szereplőjévé vált a piacnak, így a legnagyobb reklámértékesítő cégek számára is érdekes lett. A tárgyalások után a tévé végül a Tombor András, illetve kisebb részben Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Atmediát választotta. Németh szerint a megállapodásnak köszönhetően jelentősen nőnek majd az ATV reklámbevételei.

Arra a felvetésre, hogy az ATV így gyakorlatilag Mészáros Lőrinc cégével szerződött le, Németh azt mondta: „Ez a cég számos televíziós csatorna reklámidejét értékesíti. És nem hiszem, hogy Mészáros Lőrincnek van köze Miki egérhez attól, hogy az Atmedia adja el a Cartoon Network reklámidejét.”

A csatornának egyébként az  RTL Magyarország reklámértékesítő cége is tett ajánlatot, de az ATV vezetése úgy döntött, most jött el az ideje, hogy továbblépjenek.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.