Mostantól az ATV-nek is Habony Árpád hitelezője szállítja a reklámokat

media
2018 október 25., 13:31
comments 91

Mostantól a Habony Árpád hitelezőjeként ismertté vált Tombor András hirdetésszervező cége, az Atmedia értékesíti az ATV televíziós és online reklámfelületeit. Tomborék korábban a TV2-vel is hasonló megállapodást kötöttek. Egyébként az Atmediának a Status MPE Magántőke Alapon keresztül Mészáros Lőrinc az egyik tulajdonosa.

Németh Szilárd (nem a fideszes birkózó), az ATV vezérigazgatója a 24.hu kérdésére elmondta, hogy a televízió az utóbbi időben mind fontosabb szereplőjévé vált a piacnak, így a legnagyobb reklámértékesítő cégek számára is érdekes lett. A tárgyalások után a tévé végül a Tombor András, illetve kisebb részben Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Atmediát választotta. Németh szerint a megállapodásnak köszönhetően jelentősen nőnek majd az ATV reklámbevételei.

Arra a felvetésre, hogy az ATV így gyakorlatilag Mészáros Lőrinc cégével szerződött le, Németh azt mondta: „Ez a cég számos televíziós csatorna reklámidejét értékesíti. És nem hiszem, hogy Mészáros Lőrincnek van köze Miki egérhez attól, hogy az Atmedia adja el a Cartoon Network reklámidejét.”

A csatornának egyébként az RTL Magyarország reklámértékesítő cége is tett ajánlatot, de az ATV vezetése úgy döntött, most jött el az ideje, hogy továbblépjenek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.