Mostantól az ATV-nek is Habony Árpád hitelezője szállítja a reklámokat

2018 október 25., csütörtök 13:31
94

Mostantól a Habony Árpád hitelezőjeként ismertté vált Tombor András hirdetésszervező cége, az Atmedia értékesíti az ATV televíziós és online reklámfelületeit. Tomborék korábban a TV2-vel is hasonló megállapodást kötöttek. Egyébként az Atmediának a Status MPE Magántőke Alapon keresztül Mészáros Lőrinc az egyik tulajdonosa.

Németh Szilárd (nem a fideszes birkózó), az ATV vezérigazgatója a 24.hu kérdésére elmondta, hogy a televízió az utóbbi időben mind fontosabb szereplőjévé vált a piacnak, így a legnagyobb reklámértékesítő cégek számára is érdekes lett. A tárgyalások után a tévé végül a Tombor András, illetve kisebb részben Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Atmediát választotta. Németh szerint a megállapodásnak köszönhetően jelentősen nőnek majd az ATV reklámbevételei.

Arra a felvetésre, hogy az ATV így gyakorlatilag Mészáros Lőrinc cégével szerződött le, Németh azt mondta: „Ez a cég számos televíziós csatorna reklámidejét értékesíti. És nem hiszem, hogy Mészáros Lőrincnek van köze Miki egérhez attól, hogy az Atmedia adja el a Cartoon Network reklámidejét.”

A csatornának egyébként az RTL Magyarország reklámértékesítő cége is tett ajánlatot, de az ATV vezetése úgy döntött, most jött el az ideje, hogy továbblépjenek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt