Az Echo TV-n sem tudtak belekötni a CEU rektorhelyettesébe, mikor elmagyarázta, hogyan mismásol az ügyükben a kormány

oktatás
2018 október 26., 18:24
comments 326

Enyedi Zsolt, a CEU rektorhelyettese Velkovics Vilmos vendége volt Mészáros Lőrinc tévéje, az Echo TV stdiójában. Velkovics többször tüntette ki magát riporterként, a diáktüntetések idején például megpróbálta földbe döngölni a Független Diákparlament gimnazista szóvivőjét, aztán az Echo TV igyekezett mindenhonnan leszedetni az interjú nyomait is.

A riporter Enyedinek is megpróbált bekérdezni, de nem járt sikerrel, a rektorhelyettes bement a stúdióba, és higgadtan elmagyarázta, hogyan halogatja a CEU működéséről szóló megállapodás megkötését a kormány, és hogyan kényszeríti rá az intézményt ezzel egyre inkább arra, hogy az amerikai programjait (azaz programjai többségét) elköltöztesse Budapestről.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.