Befagyasztották a Wellhello számláját

Több 444 videó?
Szeretném

Azt írja a Blikk, hogy rendőrségi bejelentésig fajult Fluor és Diaz vitája a Wellhello zenekarának egyik tagjával.

Fluor előzőleg az ügyről annyit árult el, hogy „az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó”.

Fluor (épp Diazzal) a vitát nem díjazza.Fotó: Wellhello/Youtube

Most viszont a lapnak azt mondta:

„Az a történet állt elő, hogy amíg nem tudjuk megoldani a vitás helyzetet, a pénzeket befagyasztottuk. Ügyvédek segítenek abban, hogy közös nevezőre jussunk, de én azt szeretném, ha nem pereskednénk egymással évekig. (…) Rengeteg feszültség volt bennem, de nem tartom életszerűnek a rendőrség bevonását, nem történt életveszélyes fenyegetés. Már jó ideje megy a zúgolódás az anyagiak miatt.”

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) befagyasztotta a Wellhello bizonyos dalai után járó pénzeket, így egyelőre senki sem kap pénzt az olyan slágerek után, mint a Rakpart.

Fluor szerint „Bartók Máté gyönyörűen szaxofonozott a Diaz és általam megírt Rakpart végén, de nem gondoljuk úgy, hogy ezért neki teljes jogú tagként ugyanannyi járna, hiszen egy kész dal végét tette jobbá”. Szerinte ez az ő és Diaz projektje, egy kész produkcióba vontak be a zenészeket, így nekik nem jár annyi, mint a frontembereknek. (Blikk)