Magyar arany a birkózó-vébén

sport
2018 október 26., 16:39
comments 37

Bácsi Péter világbajnoki címet szerzett a kötöttfogásúak 82 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokságon, ezzel az első hazai aranyat nyerte a Papp László Sportarénában.

Az FTC 35 éves klasszisa a pénteki döntőben a török Emrah Kussal csapott össze, aki az első menetben 3-0-ra vezetett, ám Bácsi fordított és 4-3-ra győzött.

Bácsi kékben, Kus pirosban
photo_camera Bácsi kékben, Kus pirosban Fotó: Czagány Balázs/MTI/MTVA

Bácsi Péter karrierje második világbajnoki címét szerezte a 2014-es taskenti vb után, egyúttal az idei vb-n a harmadik magyar dobogós lett. Előzőleg Korpási Bálint (kötöttfogás 72 kg) második, míg Barka Emese (57 kg) harmadik helyen végzett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.