Tagadja a 60 éves, házas brazil politikus, hogy ő lenne a meztelen férfi a Facebookon terjedő orgia-videón

külföld
2018 október 26., 16:33
comments 181

Joao Doria Sao Paulo kormányzója szeretne lenni, és erre minden esélye meg is volt, amíg az utóbbi napokban - napokkal a vasárnapi választás előtt - el nem kezdett terjedni egy videó a brazil közösségi médiában, amin egy Doriára nagyon hasonlító meztelen férfi és öt meztelen nő szerepel.

link Forrás

A felvételt Doria ellenfele, a jelenlegi kormányzó is terjesztette, nem véletlenül: a 60 éves Doria nős és három gyerek apja, nem venné ki jól magát, ha bebizonyosodna, hogy tényleg ő látható a videón.

Éppen ezért a politikus le is tagadta, hogy szerepelne a felvételen, és vizsgálatot sürgetett az ügyben.

Doria felesége, aki 26 éve házastársa az üzletember-politikusnak, hisz a férjének, azt mondja, szerinte sem a jelölt szerepel a felvételen.

A szavazók nagyon megosztottak a kérdésben, a Facebookon ellepték a videók, amin emberek elemezni próbálják a videó kimerevített képkockáit, és eldönteni, hogy Doria lehet a felvételen. (The Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.