Kirúgják a Real Madrid edzőjét a megalázó 5-1-es vereség után

Lopetegui instruál a Barca elleni meccsenFotó: GABRIEL BOUYS/AFP

A klub honlapján megjelent közlemény szerint a csapat teljesítménye messze elmarad a játékosok képességeitől, ezért a Barcelonától elszenvedett 5-1-es vereség utáni napon a klubvezetés azonnali hatállyal felmondja Julen Lopetegui szerződését.

A csapat irányítását ideiglenesen a tartalékcsapatot edző Santiago Solari veszi át.

Nyáron jelentették be, hogy Lopetegui veszi át Zidane helyét a Real Madrid kispadján. Erre válaszol Lopeteguit azonnal leváltották a spanyol válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, egy nappal a vébé előtt. Az elmúlt hetekben nagy volt rajta a nyomás, mert a legutóbbi hét meccsből mindössze egyet nyert a csapat.

A Goal.com úgy értesült, hogy Antonio Contéval folytat tárgyalásokat a Real Madrid.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.