Kirúgják a Real Madrid edzőjét a megalázó 5-1-es vereség után

sport
2018 október 29., 19:14
Lopetegui instruál a Barca elleni meccsen
photo_camera Lopetegui instruál a Barca elleni meccsen Fotó: GABRIEL BOUYS/AFP

A klub honlapján megjelent közlemény szerint a csapat teljesítménye messze elmarad a játékosok képességeitől, ezért a Barcelonától elszenvedett 5-1-es vereség utáni napon a klubvezetés azonnali hatállyal felmondja Julen Lopetegui szerződését.

A csapat irányítását ideiglenesen a tartalékcsapatot edző Santiago Solari veszi át.

Nyáron jelentették be, hogy Lopetegui veszi át Zidane helyét a Real Madrid kispadján. Erre válaszol Lopeteguit azonnal leváltották a spanyol válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, egy nappal a vébé előtt. Az elmúlt hetekben nagy volt rajta a nyomás, mert a legutóbbi hét meccsből mindössze egyet nyert a csapat.

A Goal.com úgy értesült, hogy Antonio Contéval folytat tárgyalásokat a Real Madrid.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.