Kirúgják a Real Madrid edzőjét a megalázó 5-1-es vereség után

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Lopetegui instruál a Barca elleni meccsenFotó: GABRIEL BOUYS/AFP

A klub honlapján megjelent közlemény szerint a csapat teljesítménye messze elmarad a játékosok képességeitől, ezért a Barcelonától elszenvedett 5-1-es vereség utáni napon a klubvezetés azonnali hatállyal felmondja Julen Lopetegui szerződését.

A csapat irányítását ideiglenesen a tartalékcsapatot edző Santiago Solari veszi át.

Nyáron jelentették be, hogy Lopetegui veszi át Zidane helyét a Real Madrid kispadján. Erre válaszol Lopeteguit azonnal leváltották a spanyol válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, egy nappal a vébé előtt. Az elmúlt hetekben nagy volt rajta a nyomás, mert a legutóbbi hét meccsből mindössze egyet nyert a csapat.

A Goal.com úgy értesült, hogy Antonio Contéval folytat tárgyalásokat a Real Madrid.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.