Lázár János bebeefelte Orbánt

  • Lázár János, 2018.10.18.-án bejelentette: kezdeményezi a dohányzás teljes betiltását a kormánynál.
  • Kormányzati Tájékoztatási Központ 2018.10.19.-án válaszul közölte: „a kormány nem foglalkozott a 2020 január 1-je után születőkre vonatkozó dohányvásárlási tilalom kérdésével."
  • Orbán Viktor 2018.10.29.-én az Azonnalinak Lázár javaslatáról azt mondta, hogy nem támogatja a tiltást, mert "én a szabadság oldalán állok.”

2018.10.30. _ Lázár János forrót beefel:

"volt, aki szabadság kérdésnek tekintette (..) a javaslataimat. Ha ez igaz, akkor az a kérdés, hogy a drogot, drogokat miért tiltjuk be Magyarországon?+"

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.