Megrázó videó került elő a Leicester City tulajdonosának helikopterbalesetéről

2018 október 31., szerda 10:52
156

Megrázó videó került elő Vichai Srivaddhanaprabha, a Leicester City tulajdonosának helikopterbalesetéről. Srivaddhanaprabha, lánya, a gép harmadik utasa és két fős személyzete életét vesztette a szombati balesetben.

A most nyilvánosságra került videó a helikopter felszállását mutatja. Srivaddhanaprabha szokás szerint csapata stadionjának gyepéről szállt fel. A gép normálisan emelkedett, mígnem az Airlive beszámolója szerint egyszer csak elhallgatott a motorja.

A helikopternek minden bizonnyal leállt a farokrotorja, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy kontrollálhatatlanul pörögni kezdett a levegőben. A helikoptereken a farokrotor tart ellen a fő rotor forgatónyomatékának, ha az leáll, akkor a gép a főrotor tengelye körül pörögni kezd.

Miután pörögni kezdett, a helikopter a stadionon kívülre sodródott, majd meredek ívben a stadion melletti parkolóba csapódott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt