Csoki miatt talán újra érdemes lesz nézni a Való Világot

szórakozás
2018 november 4., 19:17
comments 313

Vasárnap délután startolt a Való Világ kilencedik szériája az RTL II-n, és pár év után először most megnéztem a beköltöző show-t. 

Egyáltalán nem bántam meg! 

A reality első adása felcsillantotta annak a lehetőségét, hogy - legalábbis az első hetekben - talán újra lehet majd felhőtlenül szórakozni a villalakókon. Az elmúlt pár évadban sajnos már tényleg túl alacsonyan volt a léc, és annyira volt vicces nézni a műsort, mint sánta kutyát megdobálni, de most mintha kicsit többet szöszöltek volna a castinggal az alkotók. A műsorvezetők közül Nádai Anikó már rutinosnak számít, Puskás Peti azonban most először próbált bizonyítani, egyelőre sajnos nem sok sikerrel. Biztos a lámpaláz, de én sehova sem tudtam rakni a suttogós-mesemondós stílust, amivel Puskás pörgetni próbálta a műsort.

Ami ezeknél sokkal fontosabb, hogy a mostani beköltözők között csak egy rúdtáncos van, és úgy tűnik, belátták a szerkesztők, hogy egy nagyszájú, tenyeres-talpas, de nem teljesen analfabéta vidéki lány sokkal szórakoztatóbb, mint egy könnyűszerrel beszervezett prostituált. 

photo_camera Fotó: RTL II

Az új szereplők között négy lány és három fiú van, és bár a női felhozatal összességében erősebb volt, 

a fiúk közül kiemelkedett Csoki, az egykori chippendale táncos, az olasz csődör, a két lábon járó jovialitás és életszeretet.

Csokiról az alábbi dolgok derültek ki a műsorban és a bemutatkozó kisfilmjéből:

  • Olaszországban született, édesanyja magyar, édesapja Elefáncsontpartról származik.
  • 10 évvel ezelőtt, szülei válása után költöztek Magyarországra.
  • Mivel - saját bevallása szerint - nagyon népszerű volt a gádzsiknál, egy ideig chippendale táncosként dolgozott, de idővel pocakot növesztett, így inkább olasz tolmácsként helyezkedett el.
  • Szolizni jár, mert egyszer észrevette az öltözőben, hogy valaki barnább nála, és rájött, hogy ez zavarja, különben is szebbnek találja magát barnább bőrrel.
  • Hetente kétszer vágatja a haját, és elképzelése sincs, hogyan fogja kibírni a villában, hogy nem hódolhat ennek a számára oly fontos szokásának.
  • Ezt üzeni jövőbeli rajongóinak: "Szavazzatok rám, mert néger vagyok, nem tudom, mi lesz a villában, de egyet ígérhetek: ott is néger leszek."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt