Kásler Miklós 25 milliós miniszteri támogatást adott Demjén Ferenc szuperkoncertjére

POLITIKA
2018 november 05., 18:38
comments 228

A NKA honlapján a szerződéssel rendelkező miniszteri támogatottak októberi listáján a legnagyobb támogatás erre a tételre jutott:

„DEMJÉN FERENC 2018. ÉVI SZUPER KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A BUDAPEST ARÉNÁBAN”

A rendezvény kb. 12 500 férőhelyes, az átlagos jegyár 10 ezer forint, tehát teltház esetén 125 milliót hozhat, és szépen fogynak is a jegyek. De aRózsa Recrods Művészeti és Kulturális Kft.-nek Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter így is biztosított 25 millió forintot.

Demjén Ferenc korábban egy úszóhimnuszért kapott 5 milliót az államtól. Így sikerült:

2007-ben, a Fidesz sajtóosztályán dolgozó Kaminski Fanny és Habony Árpád esküvőjét egy kisebb Demjén Ferenc-koncerttel dobták fel. A Fidesz 2006-os választási kampánydalát jegyző énekes is tagja volt a 200-300 fős vendégségnek, ami a templomi esküvő után rendőrségi villogós felvezetéssel érkezett a Hősök terére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt