Kásler Miklós 25 milliós miniszteri támogatást adott Demjén Ferenc szuperkoncertjére

POLITIKA
2018 november 05., 18:38
comments 226

A NKA honlapján a szerződéssel rendelkező miniszteri támogatottak októberi listáján a legnagyobb támogatás erre a tételre jutott:

„DEMJÉN FERENC 2018. ÉVI SZUPER KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A BUDAPEST ARÉNÁBAN”

A rendezvény kb. 12 500 férőhelyes, az átlagos jegyár 10 ezer forint, tehát teltház esetén 125 milliót hozhat, és szépen fogynak is a jegyek. De aRózsa Recrods Művészeti és Kulturális Kft.-nek Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter így is biztosított 25 millió forintot.

Demjén Ferenc korábban egy úszóhimnuszért kapott 5 milliót az államtól. Így sikerült:

link Forrás

2007-ben, a Fidesz sajtóosztályán dolgozó Kaminski Fanny és Habony Árpád esküvőjét egy kisebb Demjén Ferenc-koncerttel dobták fel. A Fidesz 2006-os választási kampánydalát jegyző énekes is tagja volt a 200-300 fős vendégségnek, ami a templomi esküvő után rendőrségi villogós felvezetéssel érkezett a Hősök terére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.