Két repülőgép is Budapesten szakította meg az útját kedden este

Random repülő parkol a Liszt Ferenc reptéren 2017 decemberébenFotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

„Két utasszállító repülőgép is Budapesten szakította meg útját kedd este, a Wizz Air műszaki, a British Airways egészségi okok miatt szállt le a ferihegyi repülőtéren”

- adta hírül az MTI. A hírügynökség a Flightradar24.com élő radarképére hivatkozva azt írja, hogy  a Wizz Air 2335-ös, Budapest és Milánó-Malpensa közötti járata fél órával a felszállást követően, a magyar-szlovén határ fölött visszafordult a Liszt Ferenc-repülőtérre, és 21 órakor rendben leszállt.

A HungaroControl arról tájékoztatatta a hírügynökséget, hogy a pilóták műszaki okok miatt döntöttek a visszafordulás mellett.

 Nem sokkal később a British Airways 884-es, London-Heathrow és Bukarest közötti járata is Budapesten szakította meg útját, mert a másodpilóta rosszul lett. A kapitány így egyedül landolt a géppel. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.