Mourinho egy hihetetlen győzelem után is csak Mourinho maradt

futball
2018 november 07., 23:01
comments 154

A 85. percig egyáltalán nem úgy tűnt, hogy a Manchester United akár csak pontot is tud szerezni a Juventus ellen a Bajnokok Ligájában, aztán előbb a csereként beállt Mata egyenlített szabadrúgásból, majd az angol csapat a győzelmet is megszerezte egy öngóllal.

És amíg a lefújás után a manchesteri játékosok boldogan ünnepelték a váratlan győzelmet, Mourinho kisétált a pályára, és hergelni kezdte az olasz szurkolókat, odament a Juventus játékosaihoz, Bonucci még figyelmeztette is, hogy ezt talán nem kéne, majd anélkül, hogy gratulált volna a saját játékosainak vagy az angol tábort köszöntötte volna, lement a pályáról, de közben tovább hergelte a szurkolókat.

link Forrás

Az a Mourinho, aki nagyon érzékeny arra, ha előtte ünneplik, ha a csapata gólt kap.

A meccs végén azt mondta, hogy végig gyalázták őt az olasz szurkolók, ezért tette, amit tett. Hideg fejjel valósznűleg nem tette volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.