Miniszteri biztos lett Baán László

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

2018. november 1-i hatállyal miniszteri biztossá nevezte ki Baán Lászlót az Emberi Erőforrások minisztere. Baán 2019. április 30-ig tölti be a posztot, amelyben a Városliget fejlesztéséért és a Magyar Állami Operaház beruáházásaiért felel majd. Ugyanilyen paraméterekkel nevezték ki az Egészséges Budapest Program koordinálásáért felelős miniszteri biztossá Cserháti Pétert.

Garai Péter szintén miniszteri biztosként felügyelheti a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Programot, Hankó Balázs Zoltán pedig az orvos- és egészségtudományi képzést folytató felsőoktatási intézmények fejlesztését. Hoppál Péter a kulturális alapellátás kiterjesztésének összehangolását felügyelheti miniszteri biztosként, Petneházy Szabolcs Attila pedig a magyar-magyar kulturális kapcsolatokat. Rónaszékiné Keresztes Mónika a magyar zenei nevelésért lesz felelős, Szekeres Pál a fogyatékos emberek társadalmi ingegrációjáért, Vartus Gergely pedig az E-health koordinációjáért. A hajléktalanellátás koordinációjáért Szentes Tamás, az Idősögyi Infokommunikációs Programért pedig Jeneiné Rubovszky Csilla belvárosi alolgármester felel majd miniszteri biztosként.

Valamennyiük megbízatása 2019. április 30-ig szól, kinevezésüket a Hivatalos Értesítő 2018. november 9-i számában tették közzé.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.