Túlélte a Las Vegas-is lövöldözést, majd hazament, és lelőtték a kaliforniai lövöldözésben

külföld
2018 november 09., 12:19

A 27 éves Telemachus Orfanos tavaly ősszel ott volt Las Vegasban, amikor egy férfi a hotelszobájából tüzet nyitott egy country-fesztiválra, és megölt 58 embert. Orfanosnak akkor sikerült megmenekülnie, de most csütörtökön már nem volt ekkora szerencséje, mert ő is meghalt abban a kaliforniai bárban, ahol egy leszerelt tengerészgyalogos kezdett lövöldözni a vendégekre.

A tragédia után Orfanos apja arról beszélt, milyen ironikus, hogy miután a fia túlélte a modernkori történelem legszörnyűbb lövöldözését, a saját szülővárosában ölték meg. A csütörtöki, Thousand Oaks-i lövöldözésben összesen 12 ember halt meg. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.