Elfogták az epres rémet

külföld
2018 november 11., 15:06
comments 135

Az ausztrál rendőrség közölte, hogy elfogták azt a személyt, aki az eperpánik fő felelősének tekinthető.

Egy 50 éves ausztrál nő a gyanúsított. Ha a bíróság bűnösnek találja, tíz év börtön vár rá.Ausztráliában szeptemberben legalább száz alkalommal találtak eperbe rejtett tűt. Egy férfi komolyan megbetegedett, miután lenyelt egy ilyen gyümölcsöt, és országszerte kerülni kezdték az emberek az epret. Tonnaszámra rohadt az eper a termelőkre, mert rettegtek a vevők, hogy tűbe harapnak, ha fogyasztják.

Minden szem gyanús volt.
photo_camera Minden szem gyanús volt. Fotó: SAEED KHAN/AFP

Korábban már elkaptak a rendőrök egy fiatal fiút, ám az már akkor világos volt, hogy nem ő kezdte tűk elhelyezését, hanem csak utánozta a fő tettest.

A rendőrség egyelőre nem közölte, hogy a most elfogott nő miért rejtett tűket az eprekbe. (france24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.