Ezúttal nem a zsidók jártak jól

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Páran a Legpechesebbek közül

Globális szinten is ritka az ekkora pechvogelség, más nevén a palimadárság.

Az történt, hogy egy csapat focifanatikus, de ugyanannyira vallásos Boca Juniors-rajongó Buenos Aires-i argentin zsidó meg akarta nézni a Meccsek Meccsét, vagyis a városi rivális River Plate elleni Libertadores-kupadöntő első körét. (Itt olvasható a cikkünk róla.) Ez önmagában még nem lett volna nagy sztori, mert argentinok milliói vannak így ezzel. Csakhogy hőseink a meccs szombat délutáni időpontja után befejeződő rituális szombat miatt nem nézhették volna meg a döntőt. A sábesz ugyanis az első szombat esti csillagok megjelenéséig tart, a Boca-River kezdési időpontja viszont helyi idő szerint a meglepően korai délután 5 óra volt.

A furfangos fanatikusok ezért azt találták ki, hogy átrepülnek Barcelonába, ott ugyanis az időeltolódás miatt már szombat estére esett a meccs kezdete.

Vagyis esett volna, mert mint az mostanra már ismert, a meccset a viharos időjárás miatt a kezdés előtt nem sokkal áttették vasárnapra. Így a 30 ortodox ráfaragott, mint egyszeri székely a kopjafára.

(via nso.hu)Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.