Fogadjunk, nem tudod kitalálni, mit ábrázol ez a fotó!

A feladat egyszerű: találd ki, hogy mi történik az alanti képen! Annyit elárulhatok, hogy én csináltam tegnap Budapesten, egy nyilvános, legális eseményen.

 Na?

Itt van még egy fotó segítségnek:

 

Most pedig gondolkozz, és ha van tipped, írd meg neked azt gyorsan a szilyl KUKAC 444.hu címre TIPP subjecttel. Ez játék, nem ér csalni és előbb megnézni a megoldást, aztán utána írni!

Ha ezzel kész vagy - vagy nem akarsz levelezni - akkor gördíts lefelé a megoldáshoz!!!


Ami a következő: a képen az MTK-pálya ultraszektorában kifeszített hatalmas kép - focifanatikusnyelven koreó - látható alulnézetből. Onnan tudom, hogy én voltam az egyik, aki alulról tartotta, nehogy beleakadjon a székekbe és elszakadjon.

A cucc így nézett ki a másik oldaláról:

És azért feszítettük ki, mert 130 éves lett az MTK és a lopott nevű Puskás Akadémiával játszottunk bajnokit. Ezért egy perc után leszedtük a képet és inkább szurkoltunk:

Méghozzá európai színvonalon, hiszen a 3 bekiabált gólunkkal 3-2-re nyertünk.

Minden olvasónak hasonlóan eredményen napot kívánok!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.