Elfogott egy támadót a fekete biztonsági őr, a kiérkező rendőrök őt lőtték le a fegyveres helyett

Rendőrök meglőttek egy színesbőrű fegyveres biztonsági őrt Chicago egyik külvárosában hétfő hajnalra virradóan 4 óra után. A 26 éves Jemel Roberson a helyszínen életét vesztette. 

Az eset nagy viharokat kavart a városban, mert Roberson épp megakadályozott egy fegyveres támadást a szórakozóhelyen, ahol szolgálatban volt. Tömegverekedés tört ki a kocsmában, aminek a végén négy lövés is eldördült, többen megsebesültek. 

Az őr letérdeltette a támadót, és fegyvert fogva rá várta a kiérkező rendőröket, akik viszont rosszul mérték fel a helyzetet, és tüzet nyitottak Robersonra.

Ismerői szerint a szerencsétlenül járt biztonsági őr gospelénekesként is ismert volt a környéken, és rendőr szeretett volna lenni.  

A szemtanúk szerint egyértelműen az történt, hogy az első kiérkező rendőr úgy ítélte meg, hogy Roberson a támadó, és lőtt. Robersonnak volt fegyverviselési engedélye, jogosan használta fegyverét, hogy leszerelje a balhés elemeket, de ő maga nem sütötte el a pisztolyát. 

A Midlothian rendőrség elismerte, hogy egy emberük nyitott tüzet Robersonra. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.