Magántűzoltók oltották el a tüzet Kanye West és Kim Kardashian 60 millió dolláros malibui villájánál

A TMZ forrásai szerint imába foglalják a szomszédok Kanye West és Kim Kardashian nevét, miután a két sztár privát tűzoltó stábot fogadott, hogy segítsenek oltani a lángokat Hidden Hills-i villájuknál. 

West és Kardashian villája és birtoka 2015-benFotó: Google Maps

A tűz, ami már több tucat ember halálát okozta Kaliforniában, pénteken érte el Westék házát, már azután, hogy a hatóságok elrendelték a térség lakóépületeinek kötelező evakuálását.

Kardashian a magángépéről posztolt instasztorit a tűzvészről, amikor észrevette, hogy az ő birtokuk is lángra kapott.

A szomszédok azért örülnek a hírnek, mert a villa és az az övező birtok egy hosszú zsákutca végén terül el, és ha ott elszabadultak volna a lángok, az isten sem állítja meg azokat a környék többi háza előtt. 

A privát tűzoltóbrigád tömlőkkel támadja a tüzet, és árkok ásásával próbálták csapdába ejteni a lángokat, és a TMZ szerint sikerrel jártak. 

A házat a pár Lisa Marie Presley-től vette még 2014-ben, de annyit melóztak rajta, hogy csak az idei év elején költöztek be. (TMZ)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.