Magántűzoltók oltották el a tüzet Kanye West és Kim Kardashian 60 millió dolláros malibui villájánál

külföld
2018 november 12., 19:48

A TMZ forrásai szerint imába foglalják a szomszédok Kanye West és Kim Kardashian nevét, miután a két sztár privát tűzoltó stábot fogadott, hogy segítsenek oltani a lángokat Hidden Hills-i villájuknál. 

West és Kardashian villája és birtoka 2015-ben
photo_camera West és Kardashian villája és birtoka 2015-ben Fotó: Google Maps

A tűz, ami már több tucat ember halálát okozta Kaliforniában, pénteken érte el Westék házát, már azután, hogy a hatóságok elrendelték a térség lakóépületeinek kötelező evakuálását.

Kardashian a magángépéről posztolt instasztorit a tűzvészről, amikor észrevette, hogy az ő birtokuk is lángra kapott.

A szomszédok azért örülnek a hírnek, mert a villa és az az övező birtok egy hosszú zsákutca végén terül el, és ha ott elszabadultak volna a lángok, az isten sem állítja meg azokat a környék többi háza előtt. 

A privát tűzoltóbrigád tömlőkkel támadja a tüzet, és árkok ásásával próbálták csapdába ejteni a lángokat, és a TMZ szerint sikerrel jártak. 

A házat a pár Lisa Marie Presley-től vette még 2014-ben, de annyit melóztak rajta, hogy csak az idei év elején költöztek be. (TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.