Magántűzoltók oltották el a tüzet Kanye West és Kim Kardashian 60 millió dolláros malibui villájánál

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A TMZ forrásai szerint imába foglalják a szomszédok Kanye West és Kim Kardashian nevét, miután a két sztár privát tűzoltó stábot fogadott, hogy segítsenek oltani a lángokat Hidden Hills-i villájuknál. 

West és Kardashian villája és birtoka 2015-benFotó: Google Maps

A tűz, ami már több tucat ember halálát okozta Kaliforniában, pénteken érte el Westék házát, már azután, hogy a hatóságok elrendelték a térség lakóépületeinek kötelező evakuálását.

Kardashian a magángépéről posztolt instasztorit a tűzvészről, amikor észrevette, hogy az ő birtokuk is lángra kapott.

A szomszédok azért örülnek a hírnek, mert a villa és az az övező birtok egy hosszú zsákutca végén terül el, és ha ott elszabadultak volna a lángok, az isten sem állítja meg azokat a környék többi háza előtt. 

A privát tűzoltóbrigád tömlőkkel támadja a tüzet, és árkok ásásával próbálták csapdába ejteni a lángokat, és a TMZ szerint sikerrel jártak. 

A házat a pár Lisa Marie Presley-től vette még 2014-ben, de annyit melóztak rajta, hogy csak az idei év elején költöztek be. (TMZ)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.