A tiltakozások miatt Kína csak később engedélyezi a tigris- és orrszarvúcsontok kereskedelmét

Fotó: STR/AFP

Hatalmas felháborodást okozott október végén, amikor kiderült, hogy Kínában 25 év után részben feloldják a tigris- és orrszarvúcsontok kereskedelmének tiltását. Így az 1993 óta életben lévő tilalom csak a vadon élő egyedekre vonatkozott volna, a fogságban élt állatok csontjait felkészült kórházakban képzett orvosok használhatták volna.

Most a hatóságok bejelentették, hogy miután megvizsgálták a helyzetet,

arra jutottak, hogy elhalasztják a tilalom feloldását.A tigrisek és az orrszarvúk testrészeit a kínai gyógyászatban a láztól az agyhártyagyulladás kezeléséig sok mindenre használják, miközben a jótékony hatásuk egyáltalán nem bizonyított.(BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.