Orbán felcsúti háza előtt kezdi magyarországi turnéját Verhofstadt mozgó óriásplakátja

POLITIKA
2018 november 14., 16:30
comments 278
link Forrás

Miután a kormány és a Fidesz európai kampányt kezdett építeni arra, hogy Verhofstadt „maga testesíti meg a legnagyobb veszélyt a kereszténységre”, az európai liberális párt, az ALDE frakcióvezetője egy teherautóra szerelt plakátot indított útra Brüsszelben. Az egyik oldalán magyarul, a másikon angolul az áll:

„Kezdetben csak a pénzünkre utazott, most Európa egysége a tét.”

Azt már a brüsszeli premieren is jelezték, hogy a pártcsaládhoz tartozó Momentum elhozza Magyarországra is a teherautót. A párt közleménye szerint az első állomás csütörtökön Felcsút lesz, az Orbán Viktor háza és a mellé felhúzott Pancho Aréna közti területen, ahol Fekete-Győr András tart sajtótájékoztatót.

„A kamion részt vesz a Momentum pénteki, CEU melletti tüntetésén is. A mozgó plakát pedig ezt követően országjárásra indul, hogy a hétvége folyamán Magyarország minél több pontján mutathassa be, milyen káros politikát képvisel Orbán Viktor” - írja a Momentum.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.