Hadházy Ákos feljelentést tesz illegális határátlépés segítése miatt

A magyar kormány egy illegális bevándorlást támogató szervezet. Elismerte, hogy egy illegálisan, útlevél nélkül érkezett köztörvényes bűnözőt bújtatgatunk.

Ezt írja a Facebookján Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen illegális határátépés segítése miatt. Hadházy a jogerősen börtönre ítélt macedón ex-kormányfő, Nikola Gruevszki magyarországi menekültkérelmére utal, a külföldi politikus ugyanis eddig tisztázatlan körülmények között, feltehetően érvényes útlevél nélkül lépett Magyarország területére, és azóta sem világos, pontosan hol tartózkodik. A Miniszterelnökség tegnap elismerte, hogy Gruevszki különleges elbánásban részesül. Azt írták, hogy 

„a magyar hatóságok biztonsági okokból tették lehetővé, hogy Nikola Gruevski - tekintettel arra, hogy 10 évig hazája miniszterelnöke volt - menekültügyi kérelmének benyújtására és meghallgatására a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal budapesti központjában kerüljön sor.”

Így a volt macedón miniszterelnöknek, más emberekkel szemben, nem kellett a szerb határon felállított tranzitzónában várakoznia, míg a magyar hatóságok elbírálják a menekültkérelmét.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.