Szőnyi Ferenc 222 órányi küzdelem után, nagy fölénnyel nyert tízszeres ironmant

Azt írja az Index, hogy Szőnyi Ferenc újabb győzelmet húzott be New Orleansban: nagy fölénnyel nyerte meg a Decamant, ami 38 km úszásból, 1800 km kerékpározásból és 422 km futásból áll.

A komáromi sportoló a verseny eredményközlő oldala szerint 222 óra 10 perc 51 másodperc alatt teljesítette a távot. Itt látható az utolsó pár méter:

A lap azt írja, Szőnyi leggyengébb száma az úszás, így várható volt, hogy a mezőny hátsó részében lesz a 21 óra úszás után. De kerékpáron elkezdte a felzárkózást, 107 órányi tekerés után a 3. volt, és futásban gyorsan az élre állt: 60 km után már ő vezetett, a végén meg már több órás előnyből indulhatott az ultrán, ahol az is számít, ki mennyit pihen. A tízszeres ironmanra 16-an neveztek, de 6 ember már a futás előtt feladta.

Szőnyi többször nyert tízszeres ironmant (már New Orleansban is). (Index)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.