Tátsad a szád, jön a focigránát: Wellhello koncerttel avatják fel a székesfehérvári MOL Vidi stadiont

futball
2018 november 15., 15:24
comments 106

Jövő szerdán Székesfehérváron az Újpest ellen játszik először a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban.

A hvg.hu azt írja, hogy a nyitómeccs előtt Székesfehérvár Önkormányzata nyitóünnepséget szervez, amin 400 helyi táncos, 3D-s exkluzív vetítés és Wellhello koncert is lesz.

A zenekar menedzsere a lapnak azt mondta, egy 2x20 perces speciális kiskoncertet adnak Fluorék.

Kérdés, hogy ha Orbán Viktor is ott lesz, ahogy a stadionavatókon általában lenni szokott, megkapja-e Fluor Tomitól a kellő tiszteletet.

Orbán Viktor miniszterelnök 2018. október 25-én egy zürichi kitérővel Görögországba ment a MOL Vidinek szurkolni, vele volt Erdogan török elnökkel közös barátja, Adnan Polat is, aki néha Tiborcz Istvánnal is üzletel.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök októberben egy zürichi kitérővel Görögországba ment a MOL Vidinek szurkolni, vele volt Erdogan török elnökkel közös barátja, Adnan Polat is, aki néha Tiborcz Istvánnal is üzletel. Fotó: Szakisz Mitrolidisz/AFP

Idén még a Honvéd és az FTC is játszik majd a stadionban a MOL Vidi ellen. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.