Tátsad a szád, jön a focigránát: Wellhello koncerttel avatják fel a székesfehérvári MOL Vidi stadiont

Jövő szerdán Székesfehérváron az Újpest ellen játszik először a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban.

A hvg.hu azt írja, hogy a nyitómeccs előtt Székesfehérvár Önkormányzata nyitóünnepséget szervez, amin 400 helyi táncos, 3D-s exkluzív vetítés és Wellhello koncert is lesz.

A zenekar menedzsere a lapnak azt mondta, egy 2x20 perces speciális kiskoncertet adnak Fluorék.

Kérdés, hogy ha Orbán Viktor is ott lesz, ahogy a stadionavatókon általában lenni szokott, megkapja-e Fluor Tomitól a kellő tiszteletet.

Orbán Viktor miniszterelnök októberben egy zürichi kitérővel Görögországba ment a MOL Vidinek szurkolni, vele volt Erdogan török elnökkel közös barátja, Adnan Polat is, aki néha Tiborcz Istvánnal is üzletel.Fotó: Szakisz Mitrolidisz/AFP

Idén még a Honvéd és az FTC is játszik majd a stadionban a MOL Vidi ellen. (hvg.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.