Nem sűrűn van ilyen, de most az AFP is lefotózta a büszke Orbánt a Vidi-meccsen

POLITIKA
2018 október 26., 07:25

Meglepetésre 2-0-ra győzött Szalonikiben a PAOK ellen az Európa Liga főtábláján játszó MOL Vidi.

Ahogy az eddigi külföldi Vidi-meccsekre, úgy Orbán Viktor miniszterelnök az áprilisban kétharmaddal megerősített, első számú feladatát elvégezve most is elment magángéppel szurkolni egy zürichi kitérővel, az eredmény pedig őt igazolta. Vele volt Erdogannal közös barátja, Adnan Polat török oligarcha is, aki néha Tiborcz Istvánnal is üzletel.

A nagy fotóügynökségek ritkán szokták fényképezni az ilyen, kisebb horderejű mérkőzéseken a VIP-páholyban látható prominens személyeket, de a francia AFP nem tudta nem észrevenni a büszke Orbánt:

photo_camera Fotó: Szakisz Mitrolidisz/AFP
Orbán Viktor miniszterelnök 2018. október 25-én egy zürichi kitérővel Görögországba ment a MOL Vidinek szurkolni, vele volt Erdogan török elnökkel közös barátja, Adnan Polat is, aki néha Tiborcz Istvánnal is üzletel.
photo_camera Fotó: Szakisz Mitrolidisz/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.