Soha senki sem fegyelmezte meg úgy Putyint, mint a szingapúri miniszterelnök

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Putyin megérkezik az ASEAN-csúcsra

Egy gazdag, rendpárti, autokratikus városállamban van, amivel nem lehet viccelni. Senkinek a világon. Például a késéssel.

A Szingapúrban rendezett ASEAN-csúcsra érkező Vlagyimir Putyin elnök a hivatalos tervek szerint a megérkezése napján, november 13-án találkozott volna Lee Xian Lun miniszterelnökkel. Csakhogy Putyin - jól ismert szokásának megfelelően - nem volt még ott a megbeszélt időpontban.

Na, ezt nem kellett volna. A tüchtig miniszterelnök ugyanis sajtóhírek szerint azonnal lefújta a találkozót, kosarat adva az ehhez nem igazán hozzászokott Putyinnak. Az orosz elnök végül másnap, 14-én találkozhatott kettesben Lee Xian Lunnal.

Sőt ezzel nem volt vége a fegyelmezésnek. A 14-ei ASEAN csúcs helyszínére érkezve Putyint több sajtóbeszámoló szerint átküldték a fémdetektoros kapun, ami állítólag be is jelzett. A Kreml később tagadta, hogy ilyen történt volna.

Update:

A tagadás azért furcsa, mert Putyin megérkezéséről videó is készült, amin látható, amint átküldik a kapun.

(via business gazeta)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.