Soha senki sem fegyelmezte meg úgy Putyint, mint a szingapúri miniszterelnök

Putyin megérkezik az ASEAN-csúcsra

Egy gazdag, rendpárti, autokratikus városállamban van, amivel nem lehet viccelni. Senkinek a világon. Például a késéssel.

A Szingapúrban rendezett ASEAN-csúcsra érkező Vlagyimir Putyin elnök a hivatalos tervek szerint a megérkezése napján, november 13-án találkozott volna Lee Xian Lun miniszterelnökkel. Csakhogy Putyin - jól ismert szokásának megfelelően - nem volt még ott a megbeszélt időpontban.

Na, ezt nem kellett volna. A tüchtig miniszterelnök ugyanis sajtóhírek szerint azonnal lefújta a találkozót, kosarat adva az ehhez nem igazán hozzászokott Putyinnak. Az orosz elnök végül másnap, 14-én találkozhatott kettesben Lee Xian Lunnal.

Sőt ezzel nem volt vége a fegyelmezésnek. A 14-ei ASEAN csúcs helyszínére érkezve Putyint több sajtóbeszámoló szerint átküldték a fémdetektoros kapun, ami állítólag be is jelzett. A Kreml később tagadta, hogy ilyen történt volna.

Update:

A tagadás azért furcsa, mert Putyin megérkezéséről videó is készült, amin látható, amint átküldik a kapun.

(via business gazeta)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.