Soha senki sem fegyelmezte meg úgy Putyint, mint a szingapúri miniszterelnök

politika
2018 november 16., 11:54
photo_camera Putyin megérkezik az ASEAN-csúcsra

Egy gazdag, rendpárti, autokratikus városállamban van, amivel nem lehet viccelni. Senkinek a világon. Például a késéssel.

A Szingapúrban rendezett ASEAN-csúcsra érkező Vlagyimir Putyin elnök a hivatalos tervek szerint a megérkezése napján, november 13-án találkozott volna Lee Xian Lun miniszterelnökkel. Csakhogy Putyin - jól ismert szokásának megfelelően - nem volt még ott a megbeszélt időpontban.

Na, ezt nem kellett volna. A tüchtig miniszterelnök ugyanis sajtóhírek szerint azonnal lefújta a találkozót, kosarat adva az ehhez nem igazán hozzászokott Putyinnak. Az orosz elnök végül másnap, 14-én találkozhatott kettesben Lee Xian Lunnal.

Sőt ezzel nem volt vége a fegyelmezésnek. A 14-ei ASEAN csúcs helyszínére érkezve Putyint több sajtóbeszámoló szerint átküldték a fémdetektoros kapun, ami állítólag be is jelzett. A Kreml később tagadta, hogy ilyen történt volna.

Update:

A tagadás azért furcsa, mert Putyin megérkezéséről videó is készült, amin látható, amint átküldik a kapun.

link Forrás

(via business gazeta)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.