Beperelte a British Airwayst, mert kövér utas mellé ültették

Egy férfi pert indított a British Airways légitársaság ellen, amiért a jegye egy nagyon kövér ember mellé szólt, emiatt pedig össze kellett húzódnia az ülésén, a túlsúlyos útitárs ugyanis átlógott az ő területére. A 12 órás Bangkok-London repülőjáraton ezért az 51 éves Stephen Prosser annyira kényelmetlenül ült, hogy megfájdult a háta.

A pert megindító keresete szerint a mellette ülő férfi 191 centi magas és 140 kiló volt, Prosser ezért jelezte a gép személyzetének, hogy meg fog fájdulni a háta, ha összehúzódva kell eltöltenie a 12 órás repülési időt. Ennek ellenére nem biztosítottak neki új helyet a gépen. Az utastárásának azonban nem jelezte, hogy problémája lenne.

Prosser amiatt is panaszkodott, hogy a mellette ülő férfi akkora volt, hogy a karja átlógott az ő kartámaszára, és mikor letette a kezét, a keze súlya is állandóan maximálisra emelte a hangerőt Prosser fejhallgatójában.

Prossernek emiatt súlyosbodott 12 éves hátproblémája, a fájdalmai a szerepli életére is kihatottak, nem tudott eleget dolgozni, és a biciklizést is abba kellett hagynia.

A légitársaság szerint Prosser túloz, szomszédja ugyan magas volt, de nem volt túlsúlyos, és nem lógott át a helyére. (Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.