Bige László: Nincs rendőri jelenlét a házamnál

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Délelőtt a Napi.hu szemtanúkra hivatkozva megírta, hogy péntek este rendőrök vonultak ki Bige László nyíregyházi házához, miközben a milliárdos vállalkozó épp Budapesten tartott előadást.

A lapnak mostanra sikerült elérnie Bigét, aki azt mondta jelenleg nincs rendőri jelenlét a nyíregyházi villájánál, de „nagyon szívesen várja őket”. A Napi frissítéséből nem derül ki egyértelműen, hogy Bige azt is tagadta-e, hogy péntek este jártak rendőrök a házában.

Bige szolnoki üzemét a napokban szállta meg 300 rendőr és katasztrófavédelmis. (Napi.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.