Bige László: Nincs rendőri jelenlét a házamnál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Délelőtt a Napi.hu szemtanúkra hivatkozva megírta, hogy péntek este rendőrök vonultak ki Bige László nyíregyházi házához, miközben a milliárdos vállalkozó épp Budapesten tartott előadást.

A lapnak mostanra sikerült elérnie Bigét, aki azt mondta jelenleg nincs rendőri jelenlét a nyíregyházi villájánál, de „nagyon szívesen várja őket”. A Napi frissítéséből nem derül ki egyértelműen, hogy Bige azt is tagadta-e, hogy péntek este jártak rendőrök a házában.

Bige szolnoki üzemét a napokban szállta meg 300 rendőr és katasztrófavédelmis. (Napi.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.