A magyar nagykövetség Aston Martinján csodálkozik az osztrák bulvársajtó

Az OE24 nevű osztrák bulvárlap olyan diplomatákról ír, akik luxusautókkal szelik Bécs utcáit. És a cikk az OPEC nemzetközi segélyezésért felelős Rolls-Royce Ghostja mellett megemlít egy Aston Martin Vanquisht is, ami a rendszáma alapján a magyar nagykövetség egyik dolgozójához tartozhat. A lap egy kicsit értetlenkedik azon, hogy egy magyar diplomata egy újonnan 250 ezer euróba kerülő autót hajt.

Egy Aston Martin Vanquish magyar diplomatarendszám nélkül.Fotó: MARTIAL TREZZINI/KEYSTONE/AFP

A Magyar Hang megkereste a kocsi miatt a Külgazdasági és Külügyminisztériumot is. Amint frissítik a cikküket, frissítjük a cikkünket.  

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.