A világ egyik legdrágább focistája betegnek füllenthette magát, miután videojátékozás miatt lekéste az edzést

2018 november 19., hétfő 7:26
78

Az AS számolt be róla, hogy Ousmane Dembélé múlt héten kihagyta a Barcelona edzését, mert túl hosszúra nyúlt a barátaival átvirrasztott és átjátszott éjszaka. Sajtóhírek szerint annyira elnyúlt a videojátékozás, hogy Dembélé elfelejtett ébresztőórát állítani, és átaludta a másnap délelőttöt. 

Fotó: FRANCK FIFE/AFP

A klub végül kiküldött valakit a házához, így félórával az edzés kezdete után, 11.30-kor ébresztették. Dembélé ekkor hasfájásra panaszkodott, ezért a klub orvost küldött ki hozzá délután, aki megállapította, hogy minden rendben van a Rennes és a Dortmund egykori játékosával. 

Ez ugyanakkor nem nyugtatta meg a klubvezetést, főleg miután elterjedtek a pletykák a videojátékozásról. A Barcelona menedzsmentje ugyanis állítólag nem elégedett Dembélé profizmusával: a 150 millió euróból igazolt játékos a beszámolók szerint rendszeresen képtelen tartani a napi menetrendjét, és nem elég fegyelmezett. Olyannyira így van ez, hogy a klub vezetése már az ügynökével, Moussa Sissokóval is leült, hogy átbeszéljék ezeket.

A Barcelona vezetősége attól tart, hogy Dembélé játékfüggőségben szenved: a 20 éves francia játékos rendre estéket játszik át barátaival, ami kihathat a teljesítményére és a csapat többi tagjával való kapcsolatára is. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt