Orbán Viktor nem hagyta ki a 14 milliárdos fehérvári stadion felavatását

foci
2018 november 21., 18:12
comments 150

Szerencsére még repülőzni sem kellett, opera premier sem volt éppen, így Orbán Viktor is ott van az új székesfehérvári stadion avatásán. 

photo_camera Az M4 vette észre. 

A focit szintén kedvelő Nikola Gruevszki nem volt ott a lelátón, bár van még egy üres hely Hernádi Zsolt Mol-vezér és Orbán Viktor között. Schmitt Pál és a miniszterelnök közé már nem fér senki. A stadionavatón az egykori Videoton néven emlegetett csapat játszik az Újpesttel. 

Orbán korábban rendszeresen felbukkant a stadionavatókon, ott volt a felcsúti, a debreceni, a ferencvárosi és az MTK stadionjának átadásán is, utóbbi kettőn viszont kifütyülték, amikor beszédet mondott. Meglepetése kihagyta tavaly ősszel a szombathelyi és idén tavasszal a diósgyőri átadást. De most visszatért a régi szokásához, beszédet viszont nem mondott, jó eséllyel kifütyülték volna a fehérvári ultrák, akik mérgesek amiatt, mert a csapattól elvették a Videoton nevet. Ha a szünetben mégis mikronfohoz lép Orbán, jelentkezünk.  

A 14 400 fős, Mol Aréna Sóstó nevet kapó stadion 14 milliárd forintba került. Ezzel 2014 óta stadionok felújításának/építésére már 90 milliárd ment el, 300 milliárd lehet a vége. 

UPDATE: Orbán Viktort nem találja a köztévé a meccs közben, Schmitt Pál Jakab Jánosra, a Puskás Akadémia fontos emberére cserélte a miniszterelnököt, megjelent Csányi Sándor és Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is.  

Meglett Orbán (mondjuk még videotonos az a gyerekruha)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.