Tizenegy remek szám a hazai funk-groove-diszkó világából

ZENE
2018 november 27., 14:16
comments 34

Hétfőn jelent meg az idén tízéves független lemezkiadó, a Budabeats Records ünnepi válogatása: a Shades of Budabeats - 10 years LP-n összesen 11 előadó előadó szerepel, korábban soha nem hallott számokkal. 

A műfajok a nyolcvanas évekre hajazó szinti diszkótól a funkon át az afro-funk-diszkóig és még tovább tekeregnek, az előadók listája pedig tényleg illusztis: Auto Reverse, Àbásé, Chillum Trio, Crookram, Dokkerman & the Turkeying Fellaz, Freakin' Disco, M.W.D., Suhov aka BéTé, The Mabon Dawud Republic, Tom Caruana, Umoja egy-egy száma is szerepel a válogatáson. 

Itt meg is lehet hallgatni az egész lemezt:

link Forrás

De ha fizikai formátumban vágynál rá, akkor a hazai lemezboltokban (Akt, Csendes Store, Deep, Kalóz, Musicland, Wave) is meg lehet találni. Ha pedig most csak kevés időd van ismerkedni a lemezzel, akkor ezt a két számot ajánljuk:

link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.