Vérfagyasztó videó lett abból, ahogy az amerikai turistát elfelejtették bekötni élete első sárkányrepülésekor

Szélsebesen kezdett terjedni az interneten egy videó, amin elvileg az látható, ahogy egy amerikai férfi, Chris Gursky Svájcban járva életében először sárkányrepülőzésre adta a fejét, de a dolog rosszul sült el: a pilótája ugyanis elfelejtette bekötni a hámját, ez pedig csak a felszállás után derült ki. 

A felvételt végül a floridai férfi töltötte fel az internetre, és magyarázó feliratokkal is ellátta. Gursky a felvétel egykét pontján elképesztő ügyességről tesz tanúbizonyságot, úgyhogy még simán kiderülhet az is, hogy egy artistatársulat gerillakampánya volt csupán az egész repülés, de közben a férfi mégis úgy törte el a csuklóját, hogy műteni is kellett. 

Gursky amúgy azt írta a videóhoz, hogy bár az első repülését nem igazán élvezte, de azért még tervez máskor is sárkányrepülni. Utólag már hálás volt a pilótának is, mert bár ugyan az elején elég súlyos hibát követett el, amikor nem kötötte be őt, de később mindent megtett, hogy épségben letegye a földre. (ABC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.