Vérfagyasztó videó lett abból, ahogy az amerikai turistát elfelejtették bekötni élete első sárkányrepülésekor

sport
2018 november 27., 11:40
comments 171

Szélsebesen kezdett terjedni az interneten egy videó, amin elvileg az látható, ahogy egy amerikai férfi, Chris Gursky Svájcban járva életében először sárkányrepülőzésre adta a fejét, de a dolog rosszul sült el: a pilótája ugyanis elfelejtette bekötni a hámját, ez pedig csak a felszállás után derült ki.

link Forrás

A felvételt végül a floridai férfi töltötte fel az internetre, és magyarázó feliratokkal is ellátta. Gursky a felvétel egykét pontján elképesztő ügyességről tesz tanúbizonyságot, úgyhogy még simán kiderülhet az is, hogy egy artistatársulat gerillakampánya volt csupán az egész repülés, de közben a férfi mégis úgy törte el a csuklóját, hogy műteni is kellett.

Gursky amúgy azt írta a videóhoz, hogy bár az első repülését nem igazán élvezte, de azért még tervez máskor is sárkányrepülni. Utólag már hálás volt a pilótának is, mert bár ugyan az elején elég súlyos hibát követett el, amikor nem kötötte be őt, de később mindent megtett, hogy épségben letegye a földre. (ABC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.