Brüsszeli ellenkampánnyal válaszol a kormány Verhofstadt óriásplakátjaira

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: kormany.hu / youtube

Sajtótájékoztatón leplezte le legújabb plakátkampányát a magyar kormány: Kovács Zoltán felfele buktatott kormányszóvivő ezúttal az európai liberális frakciót vezető Guy Verhofstadt volt belga kormányfőnek küldött csattanós választ. 

Verhofstadt november elején Brüsszelben mutatta be a molinót, ami arról szól, hogy Orbán elvette a pénzünket, aztán most meg rombolja Európát:

Kovács beleállt, elmondta, hogy ezt nem hagyhatták szó nélkül, és nem is hagyják. A bevándorlószeretgető Verhofstadtot ábrázoló plakátok állítása szerint előbb Budapesten, aztán az egész országban, és végül Brüsszelben is láthatóak lesznek: 

Kovács nem titkolta, hogy szerinte miről fog szólni a 2019-es EP-kampány. Szerinte azért támadják Magyarországot az Európai Parlament liberális képviselői, mert ellenzi a bevándorlást, velünk szemben ők bevándorlókontinenssé akarják tenni Európát és bevándorlóországgá Magyarországot, a magyarok viszont számtalanszor kinyílvánították, hogy nem kérnek ebből, így a kormánynak nincs más lehetősége, mint jelezni ezt Verhofstadt úr irányába is. Ennyi. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.