Brüsszeli ellenkampánnyal válaszol a kormány Verhofstadt óriásplakátjaira

2018 november 28., szerda 16:13
230
Fotó: kormany.hu / youtube

Sajtótájékoztatón leplezte le legújabb plakátkampányát a magyar kormány: Kovács Zoltán felfele buktatott kormányszóvivő ezúttal az európai liberális frakciót vezető Guy Verhofstadt volt belga kormányfőnek küldött csattanós választ. 

Verhofstadt november elején Brüsszelben mutatta be a molinót, ami arról szól, hogy Orbán elvette a pénzünket, aztán most meg rombolja Európát:

Kovács beleállt, elmondta, hogy ezt nem hagyhatták szó nélkül, és nem is hagyják. A bevándorlószeretgető Verhofstadtot ábrázoló plakátok állítása szerint előbb Budapesten, aztán az egész országban, és végül Brüsszelben is láthatóak lesznek: 

Kovács nem titkolta, hogy szerinte miről fog szólni a 2019-es EP-kampány. Szerinte azért támadják Magyarországot az Európai Parlament liberális képviselői, mert ellenzi a bevándorlást, velünk szemben ők bevándorlókontinenssé akarják tenni Európát és bevándorlóországgá Magyarországot, a magyarok viszont számtalanszor kinyílvánították, hogy nem kérnek ebből, így a kormánynak nincs más lehetősége, mint jelezni ezt Verhofstadt úr irányába is. Ennyi. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt