Gázpisztollyal fenyegetőztek a hosszúpályi temetőben

bűnügy
2018 november 28., 08:26

Július 6-án 9:30-kor egy férfi hívta a rendőröket, hogy a hosszúpályi temetőben felújítási munkálatokat végzett, amikor egy ismerőse odament hozzá, és számon kérte, majd egy fegyverrel a levegőbe lőtt.

A rendőrök a helyszínre mentek, és beazonosították az elkövetőt. A 64 éves S. Imrét otthon fogták el, majd előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A hosszúpályi férfi a gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy egy tartozást követelt a sértettől, amikor a vita hevében elővette a gázpisztolyát, és a levegőbe lőtt.

photo_camera Illusztráció: police.hu

Felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást, vádat fognak emelni. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.