Gázpisztollyal fenyegetőztek a hosszúpályi temetőben

Július 6-án 9:30-kor egy férfi hívta a rendőröket, hogy a hosszúpályi temetőben felújítási munkálatokat végzett, amikor egy ismerőse odament hozzá, és számon kérte, majd egy fegyverrel a levegőbe lőtt.

A rendőrök a helyszínre mentek, és beazonosították az elkövetőt. A 64 éves S. Imrét otthon fogták el, majd előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A hosszúpályi férfi a gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy egy tartozást követelt a sértettől, amikor a vita hevében elővette a gázpisztolyát, és a levegőbe lőtt.

Fotó: police.hu

Felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást, vádat fognak emelni. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.