Gázpisztollyal fenyegetőztek a hosszúpályi temetőben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Július 6-án 9:30-kor egy férfi hívta a rendőröket, hogy a hosszúpályi temetőben felújítási munkálatokat végzett, amikor egy ismerőse odament hozzá, és számon kérte, majd egy fegyverrel a levegőbe lőtt.

A rendőrök a helyszínre mentek, és beazonosították az elkövetőt. A 64 éves S. Imrét otthon fogták el, majd előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A hosszúpályi férfi a gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy egy tartozást követelt a sértettől, amikor a vita hevében elővette a gázpisztolyát, és a levegőbe lőtt.

Illusztráció: police.hu

Felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást, vádat fognak emelni. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.