A fideszes bácsi személyesen viszi ki a karácsonyi Erzsébet-utalványt a makói nyugdíjasoknak

2018 november 29., csütörtök 8:23
389

„Már sok helyre eljutottak a város karácsonyi ajándékai, hiszen kézbesítésük folyamatosan zajlik. Stábunk múlt hét pénteken Kovács Sándor települési képviselőt kísérte el két házaspárhoz, akik szintén örömmel fogadták az Erzsébet-utalványokat” – számolt be a Makói Városi Televízió kedden arról, hogy a helyi fideszes önkormányzati képviselő személyesen kézbesíti az ajándékot a nyugdíjasoknak.

– Csókolom, meghoztuk a karácsonyi ajándékot!
– Az nagyon jó lesz!
– A városvezetés ajándékát.
– Az nagyon jó!

Kovács Sándor (Fidesz-KDNP) átadja a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt a makói nyugdíjasoknak. Fotó: Makói Városi Televízió/Facebook

Kovács Sándor az 1. választókerület Fidesz-KDNP-s képviselője, ebben a körzetben ő szállítja az önkormányzat ajándékát. Elmondta, hogy a városban idén 3340 hetven éven felüli kap 10 ezer forintos vásárlási utalványt. Az ő körzetében 413 embernek jár az ajándék, ebből közel 250-et már kipostázott, kivitt a házakhoz.

Molnár Istvánné a helyi tévének elmondta, hogy köszönik szépen az ajándékot, ajándékot fognak belőle venni a kis unokáknak. Vajka Lajosné pedig elmondta, hogy nagy szükség van az ajándékra, élelmiszert fognak belőle venni.

A városban a hódmezővásárhelyi bukás óta Lázár János igen aktív.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt