A fideszes bácsi személyesen viszi ki a karácsonyi Erzsébet-utalványt a makói nyugdíjasoknak

karácsony
2018 november 29., 08:23
comments 386
link Forrás

„Már sok helyre eljutottak a város karácsonyi ajándékai, hiszen kézbesítésük folyamatosan zajlik. Stábunk múlt hét pénteken Kovács Sándor települési képviselőt kísérte el két házaspárhoz, akik szintén örömmel fogadták az Erzsébet-utalványokat” – számolt be a Makói Városi Televízió kedden arról, hogy a helyi fideszes önkormányzati képviselő személyesen kézbesíti az ajándékot a nyugdíjasoknak.

– Csókolom, meghoztuk a karácsonyi ajándékot!
– Az nagyon jó lesz!
– A városvezetés ajándékát.
– Az nagyon jó!

Kovács Sándor (Fidesz-KDNP) átadja a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt a makói nyugdíjasoknak.
photo_camera Kovács Sándor (Fidesz-KDNP) átadja a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt a makói nyugdíjasoknak. Fotó: Makói Városi Televízió/Facebook

Kovács Sándor az 1. választókerület Fidesz-KDNP-s képviselője, ebben a körzetben ő szállítja az önkormányzat ajándékát. Elmondta, hogy a városban idén 3340 hetven éven felüli kap 10 ezer forintos vásárlási utalványt. Az ő körzetében 413 embernek jár az ajándék, ebből közel 250-et már kipostázott, kivitt a házakhoz.

Molnár Istvánné a helyi tévének elmondta, hogy köszönik szépen az ajándékot, ajándékot fognak belőle venni a kis unokáknak. Vajka Lajosné pedig elmondta, hogy nagy szükség van az ajándékra, élelmiszert fognak belőle venni.

A városban a hódmezővásárhelyi bukás óta Lázár János igen aktív.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.