A fideszes bácsi személyesen viszi ki a karácsonyi Erzsébet-utalványt a makói nyugdíjasoknak

„Már sok helyre eljutottak a város karácsonyi ajándékai, hiszen kézbesítésük folyamatosan zajlik. Stábunk múlt hét pénteken Kovács Sándor települési képviselőt kísérte el két házaspárhoz, akik szintén örömmel fogadták az Erzsébet-utalványokat” – számolt be a Makói Városi Televízió kedden arról, hogy a helyi fideszes önkormányzati képviselő személyesen kézbesíti az ajándékot a nyugdíjasoknak.

– Csókolom, meghoztuk a karácsonyi ajándékot!
– Az nagyon jó lesz!
– A városvezetés ajándékát.
– Az nagyon jó!

Kovács Sándor (Fidesz-KDNP) átadja a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt a makói nyugdíjasoknak.Fotó: Makói Városi Televízió/Facebook

Kovács Sándor az 1. választókerület Fidesz-KDNP-s képviselője, ebben a körzetben ő szállítja az önkormányzat ajándékát. Elmondta, hogy a városban idén 3340 hetven éven felüli kap 10 ezer forintos vásárlási utalványt. Az ő körzetében 413 embernek jár az ajándék, ebből közel 250-et már kipostázott, kivitt a házakhoz.

Molnár Istvánné a helyi tévének elmondta, hogy köszönik szépen az ajándékot, ajándékot fognak belőle venni a kis unokáknak. Vajka Lajosné pedig elmondta, hogy nagy szükség van az ajándékra, élelmiszert fognak belőle venni.

A városban a hódmezővásárhelyi bukás óta Lázár János igen aktív.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.