Magyarország újra vizes vébét rendezne, 2025-ben ésvagy 2027-ben

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

A Népszava azt írja, Magyarország is jelezte a FINA-nál, hogy újra megrendezné a vizes sportok világbajnokságát, 2025-re és 2027-re is pályázna.

„A FINA pénteki hírlevele szerint a hétfői határidőig a magyar főváros mellett Ausztrália Melbourne-nel, Oroszország Kazannyal, Szerbia Belgráddal, az Egyesült Államok Greensboróval, valamint Kína és Ukrajna egy később megnevezendő helyszínnel jelezte érdeklődését.”

Január 25-én hirdeti ki a FINA a feltételeket, júniusban kell a pályázatokat leadni, amiről júliusban lesz döntés.

Magyarország 2017-ben rendezett vizes vébét Budapesten és Balatonfüreden, de nem sokáig maradunk vizes nemzetközi torna nélkül, 2020-ban az úszók, műugrók, vízilabdázók Eb-jét szervezi meg az ország, 2024-ben pedig rövidpályás vb-nek ad otthont. (Népszava)

A címlapképen Kormos János, a háromszoros Eb-bronzérmes műugró, Kormos Villő édesapja is ugrott a 60-64 éves korosztály versenyében, fotó: Máthé Zoltán

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.