Elkapták és garázdasággal gyanúsítják a CEU-s tüntetőket zaklató férfit

bűnügy
2018 december 01., 10:06
comments 237

Múlt szombaton a 4-es metrón egy férfi belekötött egy házaspárba, akik a CEU melletti tüntetésre igyekeztek, ez a náluk lévő tábla miatt volt egyértelmű. 

A kötekedő trágár gyalázkodások mellett olyan észrevételeket is tett, mint például: "Genetikai hulladék vagy ránézésre. Szemüveges vagy, egy. Sálat viselsz +15 fokba'." A házaspár női tagja videófelvételt készített fenyegetésről, mire ő megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefont.

A rendőrség azonosította az elkövetőt, és a 28 éves B. Gábort Érden elfogták pénteken. Garázdasággal gyanúsítják, és ő elismerte a bűncselekmény elkövetését. 

Ez volt a tábla a házaspárnál, ami miatt beljük kötött B.:

Ez a tábla borította ki az Alexandráékra támadó férfit.
photo_camera Ez a tábla borította ki az Alexandráékra támadó férfit.

(police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.