Kokainnal töltött kapszulákkal a gyomrában repült Sao Paulóból Pestszentlőrincre

Pénteken érkezett hazánkba az a 20 éves brazil állampolgár, akit kokainnal a szobájában és a gyomrában értek tetten a rendőrök egy pestszentlőrinci szállodai szobában.

Az illető lisszaboni átszállással érkezett Sao Paulóból, és összesen 90 darab kapszulát nyelt le indulás előtt. A kapszulákban 50 millió forint értékű kokain lapult összesen.

A testben utaztatott kapszulák.Fotó: police.hu

Amikor a férfin rajtaütöttek, a kapszulák egy részét már kiadta magából, de szólt, hogy van még benne. A CT-vizsgálat igazolta állítását. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.