Már kormánybiztosa ÉS miniszteri biztosa IS van a 2021-es vadászati világkiállításnak - EZ TÉVEDÉS

POLITIKA
2018 december 01., 10:36

Ez a cikk egy tévedés. Károlyi Józsefet pénteken felmentették a miniszteri biztosi feladatai alól. A hír átvételekor ezt sajnos nem tudtuk. Az érintettek és olvasóink elnézését kérjük.

2021-ben fél évszázad után ismét vadászati világkiállítást rendez hazánk, Magyarország. 

A rendezés szervezésének szombattól két feje is van, mint a sasnak Albánia címerében.

Ahogy arra a Magasles vadászati szakblog rámutat, Kovács Zoltán (volt kormányszóvivő) december 1-től a kiállítás kormánybiztosa lett. Csakhogy a rendezvénynek van egy hivatalban lévő miniszteri biztosa is már, Károlyi József személyében. Az ő kinevezését idén nyáron hosszabbították meg, két évre.

Vagyis a két kormányzati tisztviselő egymással párhuzamosan szervezkedhet, mindketten biztosok, csak egyikük miniszteri b~, míg a másikuk kormányb~. 

A Magasles szakértői úgy tudják, hogy Károlyi már háttérbe szorult, mert őt Lázár János nevezte még ki, és Lázár azóta kikerült a hatalom központi magjából, és Kovács új feladatainak felsorolása is arra utal, hogy a két b~ közül ő lesz a kapitális. (magasles)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.