Már kormánybiztosa ÉS miniszteri biztosa IS van a 2021-es vadászati világkiállításnak - EZ TÉVEDÉS

Ez a cikk egy tévedés. Károlyi Józsefet pénteken felmentették a miniszteri biztosi feladatai alól. A hír átvételekor ezt sajnos nem tudtuk. Az érintettek és olvasóink elnézését kérjük.

2021-ben fél évszázad után ismét vadászati világkiállítást rendez hazánk, Magyarország. 

A rendezés szervezésének szombattól két feje is van, mint a sasnak Albánia címerében.

Ahogy arra a Magasles vadászati szakblog rámutat, Kovács Zoltán (volt kormányszóvivő) december 1-től a kiállítás kormánybiztosa lett. Csakhogy a rendezvénynek van egy hivatalban lévő miniszteri biztosa is már, Károlyi József személyében. Az ő kinevezését idén nyáron hosszabbították meg, két évre.

Vagyis a két kormányzati tisztviselő egymással párhuzamosan szervezkedhet, mindketten biztosok, csak egyikük miniszteri b~, míg a másikuk kormányb~. 

A Magasles szakértői úgy tudják, hogy Károlyi már háttérbe szorult, mert őt Lázár János nevezte még ki, és Lázár azóta kikerült a hatalom központi magjából, és Kovács új feladatainak felsorolása is arra utal, hogy a két b~ közül ő lesz a kapitális. (magasles)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.