Már kormánybiztosa ÉS miniszteri biztosa IS van a 2021-es vadászati világkiállításnak - EZ TÉVEDÉS

2018 december 1., szombat 10:36
90

Ez a cikk egy tévedés. Károlyi Józsefet pénteken felmentették a miniszteri biztosi feladatai alól. A hír átvételekor ezt sajnos nem tudtuk. Az érintettek és olvasóink elnézését kérjük.

2021-ben fél évszázad után ismét vadászati világkiállítást rendez hazánk, Magyarország. 

A rendezés szervezésének szombattól két feje is van, mint a sasnak Albánia címerében.

Ahogy arra a Magasles vadászati szakblog rámutat, Kovács Zoltán (volt kormányszóvivő) december 1-től a kiállítás kormánybiztosa lett. Csakhogy a rendezvénynek van egy hivatalban lévő miniszteri biztosa is már, Károlyi József személyében. Az ő kinevezését idén nyáron hosszabbították meg, két évre.

Vagyis a két kormányzati tisztviselő egymással párhuzamosan szervezkedhet, mindketten biztosok, csak egyikük miniszteri b~, míg a másikuk kormányb~. 

A Magasles szakértői úgy tudják, hogy Károlyi már háttérbe szorult, mert őt Lázár János nevezte még ki, és Lázár azóta kikerült a hatalom központi magjából, és Kovács új feladatainak felsorolása is arra utal, hogy a két b~ közül ő lesz a kapitális. (magasles)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt