Elképesztő góllal dőlt el a liverpooli derbi

A városi rangadók egyik leghíresebbike a liverpooli Liverpool-Everton, a mostani mégsem volt valami lenyűgöző meccs, egészen a 96. percig, amikor egy utolsó pillanatos liverpooli felívelést kifejelt egy Everton-védő, az előrehúzódó középhátvéd Virgil Van Dijk pedig kapásból rá akart volna rúgni, de mellétrafált, a labda meg felpörgött.

Abban, ami ezután következett, NEM az a legjobb, hogy a labda ráesett a lécre, majd felpattant, újra vissza a lécre, majd ráesett Origi fejére, aki két centiről befejelte, miközben Pickford kapus úgy mozgott, mint a ponty az egyik Sicc képregényben, amikor az elefánt kiszívja a vizet a tóból. 

Nem, a legjobb az volt az egészben, hogy a béna mellérúgása után Van Dijknak elege lett az életből, a levegőbe csapott és az Everton kapujának hátat fordítva elindult a sajátja felé istenkedni, így sanszos, hogy nem is látta azt, amit te igen:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.