Az örökké rossz óráról és a CEU-ról is megemlékezik a Moszkva téren tiltakozásból kiragasztott falióra

ÉLET
2018 december 04., 09:51
comments 50

2017 eleji felavatása után azonnal a budapesti kreatív folklór része lett a Moszkva-Széll Kálmán tér felújításakor a régi, legendás óra helyére került modern, dizájnbetonból készült, ám működésképtelen óra. Ami mostanában a dolgok normális rendje szerint megint nem jár, és bár december 9-ére hirdették meg emiatt az újabb lakossági tiltakozó akciót, többen már most elkezdték a gerillatiltakozást. A nem működő óra toronyrészére ugyanis két kézműves órát rögzítettek ismeretlenek.

Az egyik ezek közül 2 az egyben módszerrel a CEU elűzéséről is megemlékezik egy kissé titokzatos értelmű szóvicc formájában:

Közelebbről:

A másik szintén kézműves darab, durcás arccal:

Mi lesz itt még, amikor 9-én tömegével érkeznek az új lakossági órák!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.