Nagy Feró egy fideszes politikus oldalán, migránsozás közben töltötte ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Miközben a Fidesz már telefonon hívogatja az embereket, nehogy elfelejtsék kitölteni a családpolitikáról szóló nemzeti konzultációt, a párt segítségére sietnek olyan celebritások is, mint Bogányi Csodazongora Gergely és Nagy Feró rockcsillag.

Rétvári Bence meghívására Vácon tartott sajtótájékoztatót a két muzsikus. Ennek keretében feltűnően gondterhelt arccal meredtek a papírra: talán nem hoztak tollat, vagy rájöttek, hogy egyszer már kitöltötték az ívet.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Nyilatkoztak is a sajtónak, az MTI szerint Bogányi arról beszélt, hogy a kérdőív kitöltése nem ideológiai beállítottság kérdése, hanem „a józan észé”.

Nagy Feró pedig úgy vélekedett, hogy a kormánynak köszönhetően az elmúlt években „valamicske kis esélyünk nyílt arra, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását”. 

Azt a pénzt, amit „elköltenénk a migránsokra, azt költsük el magunkra, költsük el a gyermekeinkre” - mondta Nagy Feró.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.