Új kiemelt szponzora van az FTC-nek: a Magyar Villamos Művek

Újabb nagyszabású támogatási szerződést kötött az MVM, az állami energiacég, amely a monopolhelyzete miatt nem igazán szorul rá a reklámokra.

A kormánymédiába pumpált 5 milliárd forint, és a CÖF négy kisfilmjeire adományozott 500 millió forint után ma bejelentették, hogy a Magyar Villamos Művek Zrt. kiemelt szponzorként támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot, annak különböző szakosztályait és korosztályait. A támogatásért cserébe az MVM megjelenhet a klub reklámfelületein, és egyes létesítmények névadási jogaival is élhet.

A Ferencváros kabalafigurája az FTC új stadionja, a Groupama Aréna megnyitóján Budapesten 2014. augusztus 10-én.

A különböző sportágakon keresztül a vállalatnak lehetősége nyílik a fiatal generációk vagy éppen a nők megszólítására, a fenntarthatóság és az egészséges életmód propagálására is - írja a közlemény.

Kubatov Gábor klubelnök és Fidesz-alelnök azt nyilatkozta: „Megtisztelő számunkra, hogy az MVM Csoport bizalmat szavazott klubunknak, és nemcsak a férfi labdarúgás, hanem más, szintén sikeres és népszerű szakosztályunk mellé állt. Lehet bármekkora a Fradi-szívünk, ha olyan megbízható és remekül működő társaság, mint például az MVM Csoport, nem érezné úgy, hogy érdemes mellénk állnia.” (via NSO)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.