Új kiemelt szponzora van az FTC-nek: a Magyar Villamos Művek

Újabb nagyszabású támogatási szerződést kötött az MVM, az állami energiacég, amely a monopolhelyzete miatt nem igazán szorul rá a reklámokra.

A kormánymédiába pumpált 5 milliárd forint, és a CÖF négy kisfilmjeire adományozott 500 millió forint után ma bejelentették, hogy a Magyar Villamos Művek Zrt. kiemelt szponzorként támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot, annak különböző szakosztályait és korosztályait. A támogatásért cserébe az MVM megjelenhet a klub reklámfelületein, és egyes létesítmények névadási jogaival is élhet.

A Ferencváros kabalafigurája az FTC új stadionja, a Groupama Aréna megnyitóján Budapesten 2014. augusztus 10-én.

A különböző sportágakon keresztül a vállalatnak lehetősége nyílik a fiatal generációk vagy éppen a nők megszólítására, a fenntarthatóság és az egészséges életmód propagálására is - írja a közlemény.

Kubatov Gábor klubelnök és Fidesz-alelnök azt nyilatkozta: „Megtisztelő számunkra, hogy az MVM Csoport bizalmat szavazott klubunknak, és nemcsak a férfi labdarúgás, hanem más, szintén sikeres és népszerű szakosztályunk mellé állt. Lehet bármekkora a Fradi-szívünk, ha olyan megbízható és remekül működő társaság, mint például az MVM Csoport, nem érezné úgy, hogy érdemes mellénk állnia.” (via NSO)