Új kiemelt szponzora van az FTC-nek: a Magyar Villamos Művek

futball
2018 december 04., 21:13

Újabb nagyszabású támogatási szerződést kötött az MVM, az állami energiacég, amely a monopolhelyzete miatt nem igazán szorul rá a reklámokra.

A kormánymédiába pumpált 5 milliárd forint, és a CÖF négy kisfilmjeire adományozott 500 millió forint után ma bejelentették, hogy a Magyar Villamos Művek Zrt. kiemelt szponzorként támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot, annak különböző szakosztályait és korosztályait. A támogatásért cserébe az MVM megjelenhet a klub reklámfelületein, és egyes létesítmények névadási jogaival is élhet.

A Ferencváros kabalafigurája a Ferencvárosi Torna Club (FTC) új stadionja, a Groupama Aréna megnyitóján Budapesten 2014. augusztus 10-én.
photo_camera A Ferencváros kabalafigurája az FTC új stadionja, a Groupama Aréna megnyitóján Budapesten 2014. augusztus 10-én.

A különböző sportágakon keresztül a vállalatnak lehetősége nyílik a fiatal generációk vagy éppen a nők megszólítására, a fenntarthatóság és az egészséges életmód propagálására is - írja a közlemény.

Kubatov Gábor klubelnök és Fidesz-alelnök azt nyilatkozta: „Megtisztelő számunkra, hogy az MVM Csoport bizalmat szavazott klubunknak, és nemcsak a férfi labdarúgás, hanem más, szintén sikeres és népszerű szakosztályunk mellé állt. Lehet bármekkora a Fradi-szívünk, ha olyan megbízható és remekül működő társaság, mint például az MVM Csoport, nem érezné úgy, hogy érdemes mellénk állnia.” (via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.