Volner János a Magyar Időknek: Még három embert leszednek a Jobbikban

„Szávayt leszedték, de ennek az egész folyamatnak még nincs vége.”

Ezt mondta a Magyar Időknek Volner János, a Jobbik volt politikusa, aki idén kilépett a pártból, és csatlakozott a Mi Hazánk mozgalomhoz. Szávay István hétfőn mondott le képviselői mandátumáról, miután a Hír tévé nyilvánosságra hozott egy felvételt arról, hogy a párt tisztújító kongresszusán a társai előtt azt mondta, előző nap lezsidózott, majd megütött egy nőt.

Volner szerint lesznek további távozók a párt frakciójából. Nem nevezte meg őket, de azt mondta: „Négyen mehetnek el maguktól a Jobbikból, de van további három személy, akiket Szávayhoz hasonlóan leszednek.”

Úgy fogalmazott a Magyar Időknek, „ő levette a magánélet feliratú fazékról is a fedőt, ami azt jelenti, hogy nem fog a Jobbik politikusaival foglalkozni, de most már a frakció tagjai nem állnak a védelme alatt, és nem tesz annak érdekében semmit, hogy bizonyos információk ne kerüljenek napvilágra”. Szerinte most nem újságírók által feltárt ügyek kerülnek elő, hanem a párt belső köreiből megy a szivárogtatás,

ami „sokkal gyilkosabb”.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.