Mikulás helyett ezt az embert sikerült a Fidelitasnak elvinni az egri kórház gyerekosztályára

Mikulásruhával se szórakoztak, mielőtt bementek kampányolni a kórházban fekvő gyerekekkel, Kovács Cs. Tamás, az egri Fidelitas alelnöke így adta át a „Mikulás ajándékát” a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Gyermekosztályán:

Forrás: Eger Tv/Youtube

Az Eger Tv riportjából kiderül, hogy előtte járt már a kórházban tűzoltómikulás, és megjelentek rénszarvasagancsos terápiás kutyák is. Ezeket sikerült überelni a Fidesz ifjúsági szervezetének helyi embereivel, akik beteg gyerekekkel igyekeztek kampányolni.

Máshol sem lacafacáznak: Nógrád megyében a fideszes képviselők a Mikulás kezéből vették ki az ajándékot, Dunakeszin pedig kicsit arrébb ültették le a Mikulást, hogy ne zavarja a polgármestert, ahogy osztogatja a gyerekeknek a csomagokat.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.