Lemondta az Oscar-gála vezetését Kevin Hart, miután előkerültek a homofób tweetjei

Amikor bejelentette az amerikai Filmakadémia, hogy Kevin Hart lesz a következő Oscar-díjátadó házigazdája, akkor még inkább arról ment a kommentelgetés, hogy vajon elég vicces-e a Jumanjiból ismert színész, illetve hogy ezúttal fekete műsorvezetője lesz a show-nak.

Csakhogy szinte azonnal előkerültek a komikus melegellenes tweetjei. Ezeket jórészt korábban, 2011-es befutása előtt tette közzé, de nem egy-két bejegyzésről beszélünk, ahogy itt jól látszik:

Hart egy hosszú insta-posztban reagált, amiben sokmindenről szót ejtett, a megbékélés és a továbblépés fontosságáról például, de bocsánatot, azt nem kért. Állítása szerint ezek után 

a Filmakadémia is felszólította, hogy kérjen bocsánatot, de ő ezt annyira nem akarta, hogy inkább lemondta a fellépést.

Józan ésszel nehezen követhető logikával a visszalépést bejelentő tweetben viszont elnézést kért az LMBTQ közösségtől az érzéketlen kommentjeiért. Azt írja továbbá, hogy nem akarja elvonni a figyelmet a sok tehetséges művészről ezzel a botránnyal. (via BuzzFeed)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.